Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Vijver, De

Type: Band Genre: Pop

OPGERICHT: 1992OPGEHEVEN: 1999

BEZETTING:
Tim Ebbers
Onno Zijdel
Ernesto Oosthuizen
William Jansen
Drums/zang
Zang/gitaar
Toetsen/zang
Bas

BIOGRAFIE

De Vijver ontstaat begin jaren ‘90 naast De Gracht, waar de jongens op dat moment allen deel van uitmaken. Spelen ze in De Gracht louter eigen Nederlandstalig werk, in De Vijver kun je lekker zitten coveren. Nummers van o.a. Crowded House, The Rolling Stones, U2, Normaal en Joe Cocker worden aangepakt. Vele optredens door het hele land volgen en met succes! Naast de geweldige optredens tijdens de Lichtenvoordse kermis, is een absoluut hoogtepunt het optreden op het personeelsfeest van het bekende Amstel Hotel in Amsterdam.

Het gekostumeerde publiek gaat volledig uit zijn dak op typische Achterhoekse rocksongs zoals ‘Hummelo’ en ‘Daor baal ik van’. Het enthousiasme in de band en de strak gespeelde covers leveren een bijzondere wisselwerking met het publiek op. Een perfecte combinatie waar de heren nog jaren menig podium mee zullen bestijgen. Eind jaren ‘90 besluiten ze echter er een punt achter te zetten. Punt.

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: