Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Mart Meets Music

Type: Band Genre: Pop, Rock

BIOGRAFIE

”We hebben tot nu toe twee maal een festival georganiseerd bij De Koppelpaarden dat was in april 2001 en oktober 2002. Aanleiding voor dit festival is het volgende: sedert geruime tijd spreken enkele collega’s bij Mart in Lichtenvoorde al over het feit, dat er veel collega’s zijn die zich bezig houden met muziek en dat het wellicht leuk zou zijn om er iets mee te doen. Feit is namelijk, dat een aantal nu nog actief is en een aantal ‘in ruste’ en hier wel weer wat actiever in wil zijn.

In november 2000 tijdens het personeelsfeest hebben we met een aantal collega’s besloten dat we dit idee nu maar eens actief moesten oppakken. Er wordt uitgezocht wie van de collega’s aan muziek doen om zo met zijn allen aan de tafel te gaan zitten. Besloten wordt om een soort festival op te zetten met als rode draad, dat er in elke band iemand meespeelt die bij Mart werkt. Als afsluiting van de avond is er dan een soort jamsessie met alle muzikale collega’s van Mart. Die sessie is dus de band die samengesteld is en luistert naar de naam ‘De Jongs van’. Nu hebben we een hoop muzikale collega’s, maar niet echt een goede mannelijke zangstem. Een vervanger moesten we dus buiten de deur zoeken en dat was vrij snel geregeld. We vonden Roy Vrijdag (o.a. zanger van de KGB) en Maurice Rietberg (ober bij het café waar we als collega’s wel eens een pilsje pakken op vrijdag na het werk). Het ligt zeker in de bedoeling om ook naar de toekomst festivals te blijven organiseren”, aldus Martin Marneth.

FOTO'S

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: