Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Nieuw Lichtenvoords Peil

NLP

Type: Band Genre: Pop, Rock

OPGERICHT: 2002OPGEHEVEN: 2004

BEZETTING:
Tonnie Marneth
Remco Kuiperij
Barry Geerlings
Wilco Soethout
Maurice Rietberg
Gitaar
Gitaar/zang
Gitaar/zang
Drums/zang
Zang

BIOGRAFIE

NLP, Nieuw Lichtenvoords Peil, begint in deze bezetting in maart 2002. Aanvankelijk zijn er drie leden werkzaam bij hetzelfde bedrijf in Lichtenvoorde en wordt er een bedrijfsfeest georganiseerd dat deze drie muzikanten bij elkaar brengt. Dit muziekfeest maakt Barry, Tonnie, Martin en later Maurice zo enthousiast, dat ze een band beginnen. Na vele veranderingen wat betreft setlist en bezetting is NLP nu op het goede spoor.

De komst van Remco en Wilco verbreedt de basis positief. Afgesproken wordt dat NLP een gelegenheidsband moet blijven. Repeteren gebeurt om de twee weken, maar ze leren snel! NLP speelt nummers van o.a. Joe Cocker, Van Morisson, René Froger en The Beatles. Na diverse optredens gaat de band in 2004 helaas ter ziele. Dit is onder meer te wijten aan de drukke werkzaamheden van enkele leden. Er doen geruchten de ronde dat ze weer bij elkaar komen om een nieuwe start te maken, maar eerst moet dan de nieuw te bouwen studio van Tonnie zijn afgerond.

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: