Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Zieuwent Live!

Type: Evenement Plaats: Zieuwent

OMSCHRIJVING

Na maanden van voorbereiding is het zover, vrijdag 8 juni: Zieuwent Live! als opening van de kermis 2007 in de feesttent in Mollemansweide. Het idee is al in meerdere dorpen uitgevoerd: plaatselijke muzikanten treden in steeds wisselende samenstelling op en spelen een avondvullend programma. De nummers zijn door dorpsgenoten gekozen via de internetsite www.zieuwentlive.nl.

De setlijst bestaat uit nummers van Anouk tot Marco Borsato, van The Weather Girls tot Metallica en van De Dijk tot Jan Smit. De muzikanten hebben zich allemaal spontaan aangemeld. Het is een groep van ongeveer 50 plaatsgenoten (of oud-Zieuwentenaren) in de leeftijd van 13 tot 67 jaar. Vanaf de eerste tonen, ‘Hier’ van Blöf, tot en met het laatste nummer, Whole Lotta Rosie van AC/DC, leren broek, blote bast, wat een strot, is het publiek, duizend man, razend enthousiast. Er wordt meegezongen, gedanst, er ontstaat een polonaise, een moshpit en een aantal enthousiastelingen duikt vanaf het podium het publiek in. Kortom, het is een waanzinnig succes. Na de toegift, uiteraard het nummer ‘Zöwentse karmis’ van Normaal, geschreven door oud-Zieuwentenaar Ferdi Joly, schreeuwt men om nog meer. Dat komt wellicht volgend jaar; aan de muzikanten zal het niet liggen!

VIDEO'S

FOTO'S

PROGRAMMERING

De onderstaande bands en artiesten uit de gemeente Oost-Gelre hebben gespeeld op dit evenement

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: