Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Rob Heuvelink

Type: Band Genre: Overige

OPGERICHT: 1958OPGEHEVEN: n.v.t

BEZETTING:
Rob Heuvelink
Gitaar

BIOGRAFIE

Geboren 1958 in Kranenburg. Daar voltrekt zich zijn jeugd en worden de eerste pogingen op de gitaar van zijn broer ondernomen. Tijdens zijn middelbare schooltijd in Groenlo komt hij in aanraking met andere muziekliefhebbers en een reeks bandjes gaat van start, waaronder Carbon Acid, Riggel en Støppelbørd. Als hij midden twintig is, volgt hij de opleiding lichte muziek aan het conservatorium in Enschede en geeft na het slagen gitaarles in Groenlo.

Hetzelfde doet hij tegelijkertijd ook in het Duitse. De jaren daarna legt hij zich steeds meer toe op de akoestische gitaar. Hij speelt in o.a. Underplugged, Zuid en veel los-vast projecten. Hij begeleidt regelmatig zijn levenspartner/zangeres Audrey Scholte van Mast. Haar stem past erg goed bij de akoestische gitaarklank. Momenteel maakt hij deel uit van een project van singer/songwriter Marcel Wantia, die zijn eigen geschreven songs wil vormgeven in een grotere bezetting. Daarnaast speelt Rob met veel plezier mee in de nieuwe produktie van Theaterdrang, nadat hij al eerder als invaller heeft meegespeeld bij hun vorige project. Hoofdmoot blijft echter het lesgeven.

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: