Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

No Profile

Type: Band Genre: Rock

OPGERICHT: 2000OPGEHEVEN: 2003

BEZETTING:
Sarina klein Gunnewiek
Casper klein Gunnewiek
Jill Bomers
Hanneke Kolkman
Bart klein Gunnewiek
Zang
Gitaar
Gitaar
Bas
Drums

BIOGRAFIE

Als onderwerp voor een profielwerkstuk kiezen Jill en Hanneke: ‘Hoe richt ik een band op en hoe krijg ik die band vervolgens op het podium?’ De band is snel gevormd: drie meiden en twee jongens staan na een paar maanden repeteren op het podium in het Marianum.

Vervolgens worden ze uitgenodigd op het Bloodstockfestival en spelen ze in enkele kroegen en op een aantal feestjes. De setlist bevat hoofdzakelijk rocknummers. Er wordt met veel plezier gespeeld, maar door de overvolle agenda's en vervolgstudies gaat na een paar jaar de stekker er uit. Het profielwerkstuk wordt beloond met een 8.

OPTREDENS

Marianumpop
(Groenlo)
Marianumpop
Eind 2003 ontstaat tijdens de pauze het idee om MarianumPop te beginnen. Sander Esselink en Rob Steuber, beiden werkzaam aan scholengemeenschap Marianum, zitten aan de koffie en al pratend ontstaat het idee om iets te gaan organiseren voor de leerlingen van Marianum die in een bandje spelen. Na enig overleg blijkt dat het idee daadwerkelijk gestalte kan gaan krijgen. Er zijn namelijk véél leerlingen die muziek maken en in een bandje spelen.

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: