Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Little Beggar

Type: Band Genre: Pop, Rock

OPGERICHT: 2001OPGEHEVEN: 2003

BEZETTING:
Marije Mutter
Marlène Huis in 't Veld
Thomas Spekschoor
Rubèn Huis in 't Veld
Zang
Gitaar
Bas
Drums

BIOGRAFIE

Little Beggar ontstaat uit een samenwerking tijdens het havo-eindexamenconcert 2001 op het Marianum in Groenlo. Voor dit eindexamenconcert heeft Marlène een nummer geschreven. Tijdens de uitvoering mag Rubèn, haar jongere broer, de drumpartij voor zijn rekening nemen.

Het samenspelen blijkt een leuke bezigheid te zijn en hiermee is de basis gelegd voor Little Beggar. In de drie jaar dat de band bestaat, speelt ze, naast een enkel eigen nummer, voornamelijk covers van onder andere K’s Choice, Red Hot Chili Peppers en Nirvana.

OPTREDENS

Art Factory
(Groenlo)
Art Factory
In 2002 wordt de eerste Art Factory gepresenteerd. Een Kunstbende-achtige happening, georganiseerd door het jongerenwerk in Groenlo en Eibergen. Het doel van deze ‘kunstbende’ is om jongeren meer te betrekken bij kunst en cultuur. The Art Factory is een soort klein open kunstpodium voor jongeren van 11 tot en met 23 jaar, die op alle mogelijke manieren hun kunsten kunnen tentoonstellen aan het publiek: muziek, dans, beeldend, enzovoort. Daarnaast worden er ook demonstraties verzorgd door volwassenen. Marco te Nijenhuis, destijds parttime jongerenwerker in Groenlo, is samen met stagiaires en de jongerenraad Pridee uit Groenlo organisator van het kunstfestijn.

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: