Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Kleintje Koepel

Type: Evenement Plaats: Zieuwent

OMSCHRIJVING

Kleintje koepel is het prille initiatief van ‘Fiscuzz’ en ‘t Witte Paard’ in Zieuwent. Het is een cliché, maar zulke ideeën worden nou eenmaal in de kroeg met een paar biertjes op geboren en dat geldt dus ook voor Kleintje Koepel. Enkele heren van Fiscuzz zitten weer eens aan de bar van ’t Witte Paard en vinden het, net als de eigenaar, jammer dat er zo weinig gebeurt in de muziekkoepel. “Dan organiseren wij toch wat”, wordt geopperd.

Ingrediënten: een zomerse zondagmiddag, de muziekkoepel met Mollemansweide, plaatselijk talent en een bierkraam. Het eerste jaar, 2004, staat alleen Fiscuzz in de muziekkoepel en trekt meteen al veel publiek. Dat vraagt om een vervolg en dat komt er ook. De tweede keer speelt wederom Fiscuzz dat zich versterkt weet met Toon Molleman op toetsen en ook het jongerenkoor zingt een deel van haar repertoire. De aftrap wordt verricht door de gelegenheidsformatie Vince Tree’n & Little Owl. Het derde jaar staat deze band weer in de koepel, samen met Henderson, Bell Pepper en Murdock. Dit alles op een sfeervolle plek midden in het dorp. Kleintje Koepel kan in deze opzet nog jaren vooruit...

VIDEO'S

FOTO'S

AFFICHES

Locatie (Google Maps)

PROGRAMMERING

De onderstaande bands en artiesten uit de gemeente Oost-Gelre hebben gespeeld op dit evenement
Bell Pepper
(Pop)
Fiscuzz
(Rock)

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: