Filter of zoeken:

Type: (slechts één selectie mogelijk)

Muziek Locaties Overige

Decenia: (twee selecties mogelijk)

'40 - '49 '50 - '59 '60 - '69 '70 - '79 '80 - '89 '90 - '99 '00 - '09 '10 - '19

Genre: (twee selecties mogelijk)

Country Dance Dialect Drive-in Funk Jazz Klassiek Levenslied Metal Overige Pop Reggae Rock Urban

Plaatsnaam: (maximaal één selectie mogelijk)

Groenlo Harreveld Lichtenvoorde Lievelde Marienvelde Vragender Zieuwent
Gefilterd: 0 van 0 items

Zoeken:

Milo

Type: Band Genre: Dance

OPGERICHT: 1975OPGEHEVEN: n.v.t

BEZETTING:
Michel Beugel
DJ

BIOGRAFIE

Uit Lichtenvoorde komt Michel Beugel, beter bekend onder de naam dj Milo.nl. Als jongetje al draait hij plaatjes op de draaitafel van zijn vader. Zijn vader heeft een grote verzameling platen, dus hij heeft alle gelegenheid om met diverse soorten muziek in aanraking te komen. Het mixen van nummers ontstaat als hij de dj’s Zemtec en Rayden ontmoet.

Zij leren hem hoe om te gaan met vinylplaten en hoe die te mixen. In 1999 krijgt hij zijn eigen radioprogramma op Dalux FM, drie uur op de zaterdagavond. Vervolgens komt hij in diverse clubs terecht en draait zo’n twee jaar. In 2006 stopt hij er mee, om zich meer toe te leggen op het produceren. Dat doet hij voor Bass Bumpers Music en inmiddels staat hij aan het hoofd van de Benelux. Daar werkt hij samen met acts als Bad Habit Boys, Caba Kroll, Voodoo & Serano en CJ Stone.

VIDEO'S

FOTO'S

OPTREDENS

Bouwvakpop
(Lichtenvoorde)
Bouwvakpop
Een muziekevenement dat iedere laatste vrijdag voor de bouwvakvakantie op de markt in Lichtenvoorde sinds 2004 georganiseerd wordt door de gezamenlijke horeca op de markt. 
Keifestival
(Lichtenvoorde)
Keifestival
Bekend bij velen, maar geen cent te makken. Het bijzondere van de landelijk bekende volleybalvereniging Longa ’59 is dat de club al sinds het midden van de jaren zeventig behoorlijk succesvol is, maar tegelijkertijd is de kas meestal leeg. Zo bloeit de club rond 1980 ook, speelt het eerste damesteam op topniveau en stijgt het aantal jeugdleden. Gijs Eijsink, op dat moment een soort van algemeen manager, blaast de Longa Activiteiten Commissie afgekort LAC, nieuw leven in met als doel de kas te spekken met bingo’s, loterijen en zelfs een fancy-fair waarbij Jan Akkerman en De Gigantjes in de Hamalandhal komen optreden. Met wisselend financieel succes. Het idee om eens een grote klapper te maken met een groot popconcert laat hem niet los. In maart ’86 wordt de grote stap gemaakt. Normaal komt voor de première van de ‘veldtocht’ naar de Hamalandhal. De gezellige activiteitencommissie wordt daarvoor eerst omgedoopt in de Stichting Volleybal Promotie ofwel SVP Longa ’59 met het oog op financiële risico’s en aansprakelijkheid.

MEER INFORMATIE?

Heeft u meer informatie en/of beeld- of geluidsbestanden van dit artikel? Stuur uw informatie dan naar poparchief@roomseherrie.nl. Gelieve duidelijk te vermelden welk artikel het betreft.

GERELATEERD: